لوگوی کانال

آشپزی با باران

آشپزی با باران برنامه ای جهت آموزش غذا ها و شیرینی های  محلی

برای دیدن ویدئو ها کلیک کنید

مختصری  درباره  باران امید خواه 

۱. دارای بیش از ۱۵ سال سابقه آشپزی و شیرینی پزی.
۲ آموزش آشپزی و شیرینی در سه حوزه ی مجزا : ” ملل” ، “ملی” و ” محلی”.
۳. فراگیری دانش و هنر آشپزی و شیرینی پزی در ممتازترین آموزشگاه های ایران و بهره مندی از کلاس های برترین اساتید همچون : سمیرا جنت دوست ، زری آذرپیرا ، هانیه مرتضوی ، سامان گلریز ، اکبر شهبازی و …
۴. گذراندن دوره ی ویژه ی پخت نان های حجیم و غنی شده ، زیر نظر اساتیدی از اتریش و اخذ مدرک مربوطه.
۵. گذراندن دوره ای مربوط به پخت شیرینی های مخصوص فرانسوی ، تحت نظر اساتید فرانسوی.
۶. دارای مدرک آشپزی و شیرینی پزی از سازمان فنی و حرفه ای کشور.
۷. گذراندن دوره های مختلف طبع شناسی و ادویه شناسی تحت نظر اساتید بنام کشور مالزی.
۸. راه اندازی و افتتاحیه رستورانهای معروفی نظیر جهانگیری رودبار و گیلار پلاس بعنوان سرآشپز در اوایل دهه ی نود ۱۳۹۰.
۹. کارشناس و مدرس آشپزی در صدا و سیما ، شبکه استانی گیلان ( شبکه باران) ، و کارشناس و مدرس آشپزی در سالهای گذشته ی شبکه های ملی.

چند نکته مهم :

# نخست اینکه : ، تمامی مراحل آماده سازی و پخت و پز ِ محصولات ما ، در محیط خانه و در شرایط کاملا بهداشتی توسط خودم ( باران امیدخواه ) تهیه و تقدیم می شود.

# کلیه ی مواد اولیه ، مستقیما از مزرعه و کشاورزان عزیزمان ، تهیه و خریداری می شود و کاملا ارگانیک هستند.

# توجه ویژه به استفاده از مواد سالم نظیر ، عسل ، شیره ی انگور و شکر قهوه ای ، استفاده از ریز میوه ها و مغزی جات ِخاص برای ارتقای ارزش غذایی ِ شیرینی ها مانند: زردآلو، گوجی بری، کرن بری ، مغز پسته ، مغز بادام ، مغز فندق ، مغز گردوی ایرانی و …

معرفی برخی محصولات:

*چای ارگانیک تهیه شده از مزارع ارتفاعات گیلان .
* انواع مربا: مربای به ، هویج ، کامکوآت ،زنجبیل و عسل ، آلبالو و … .
* انواع رب : رب به، رب انار ترش جنگلی ، رب ازگیل ، رب نارنج و … که علاوه بر طعم دهندگی ِ مطلوب ، جنبه درمانی نیز دارد.
* انواع شیرینی ها و شورینی های ارگانیک با ارزش غذایی بالا و قابل استفاده برای بیماران دیابتی و …
* غذاهای سنتی و مدرن ، فرنگی ، ملی و محلی و انواع فینگر فودها و دسرها برای میهمانی های خاص و همچنین غذاهای رژیمی برای ورزشکاران.