طرز تهیه کشک بادمجون _ آشپزی با باران

تی نما 

 مواد لازم غذای اصیل گیلانی کشک بادمجون
.
.
⭕بادمجون ۱ کیلو
⭕پیاز دو عدد
⭕نعنا ۱ قاشق غذاخوری
⭕زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
⭕فلفل پولکی ۱ قاشق چایخوری
⭕کشک ۵ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری
⭕روغن برای سرخ کردن
⭕سفیده تخم مرغ ۲ عدد

✅طرز تهیه

بادمجونها رو پوست گرفته و نمک پاشی میکنیم بعداز استراحت نیم ساعته
میشوریم و خشک میکنیم
به سفیده روغن آغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم

سپس به همراه خامه و کشک میکس میکنیم

تو تابه پیاز رو تفت میدیم،سبک که شد،روغن و زردچوبه وفلف پولکی و نعنارو اضافه میکنیم،سپس بادمجونهای میکس شده رو
حسابی هم میزنیم، اجازه میدیم بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دم بکشه

این کشک بادمجون بسیار لطیف و سبک هست و طعم دلپذیری داره

نعناداغ
پیاز داغ
برگ گل سرخ و گردو
هم برای چیتان پیتان کردنش????????????
.