طرز تهیه و دستور پخت رشته خشکار گیلانی
تی نما : مواد لازم برای تهیه خمیر
- آرد برنج یک لیوان
- آرد گندم دو لیوان
- آب سه پیمانه یا سه لیوان
مواد لازم برای خشکار
- گردوی ساییده شده ۱۰۰ گرم
- مغز هل ۳ قاشق مرباخوری
- دارچین ۳ قاشق مرباخوری
- شکر ۱ پیمانه
مواد لازم برای شربت
- آب ۱.۵ لیوان
- شکر دو لیوان
- گلاب یک چهارم پیمانه
- کمی آبلیمو یا نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو
- کمی زعفران یا کمی دارچین یا پودر هل