طرز تهیه و دستور پخت رشته خشکار گیلانی

تی نما : مواد لازم برای تهیه خمیر

  • آرد برنج یک لیوان
  • آرد گندم دو لیوان
  • آب سه پیمانه یا سه لیوان

مواد لازم برای خشکار

  • گردوی ساییده شده ۱۰۰ گرم
  • مغز هل ۳ قاشق مرباخوری
  • دارچین ۳ قاشق مرباخوری
  • ‌‎شکر ۱ پیمانه

‎مواد لازم برای شربت

  • آب ۱.۵ لیوان
  • شکر دو لیوان
  • گلاب یک چهارم پیمانه
  • کمی آبلیمو یا نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو
  • کمی زعفران یا کمی دارچین یا پودر هل