طرز تهیه رشته خشکار ــــ آشپزی با باران

 تی نما :  مواد لازم برای رشنه خشکار 
.
⭕آرد گندم ۴ پیمانه
⭕آرد برنج ۲/۵ پیمانه
⭕آب و یا شیر ۵ پیمانه

〽️مواد میانی

⭕گردو و شکر و دارچین و هل و….????

آردها رو الک کرده و آب را اضافه میکنیم تا مایه ای مثل ماست بدست بیاد
سپس با همزن برقی کاملا هم میزنیم که گلوله های کوچیک خمیر باز بشه
و یک پیمانه آب دیگر ، با احتیاط بهش اضافه میکنیم که خمیر نه سفت نه غلیظ باشه و نه رقیق

از صافی رد میکنیم و اجازه میدیم چند ساعتی استراحت کند
بعد به وسیله شانه یا دست یا بطری
میریزیم داخل تابه
کمی که خودش رو گرفت
بر میداریم و تا میکنیم و با مغزیجات پُر میکنیم.