طرز تهیه حلیم بادمجان ـــ آشپزی با باران

تی نما :  مواد لازم برای حلیم بادمجان 
.
.
⭕گوشت ۳۰۰ گرم
⭕پیاز ۲ عدد
⭕سیر ۲ حبه
⭕نخود یک چهارم پیمانه
⭕پوست پرتقال یک برش
⭕زردچوبه ـ ادویه به میزان لازم
⭕برنج یک سوم پیمانه
⭕بادمجون متوسط ۶ عدد (سرخ کرده ـ طلایی خوشرنگ)
⭕پیاز ( تفت داده شده ) ۲ عدد
⭕کشک به میزان لازم
⭕نمک به میزان لازم
.
.
✅  طرز تهیش :

〽️ مرحله اول : ابتدا گوشت را با آب سرد (به میزان لازم) روی حرارت قرار دهید ،‌ پس از جوش آمدن کف روی آن را بردارید سپس با پیاز خرد شده و دو حبه سیر و نخود ( که از قبل خیس شده) و یک برش پوست پرتقال و زردچوبه و ادویه روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد ، پس از پخته شدن استخوان هاى گوشت را جدا و از ظرف خارج نمایید.

〽️ مرحله دوم : برنج که ( از قبل خیس شده ) اضافه نمایید.
.
.
〽️مرحله سوم : پس از پخته شدن برنج ، بادمجان‌ های سرخ کرده و پیاز تفت داده شده را اضافه نموده و اجازه دهید روى حرارت کم بپزد.
〽️مرحله چهارم : پس از پخته شدن و جا افتادن حلیم را بکوبید (به حالت کشیدن بکوبید تا کش‌دار شود.)
〽️مرحله ششم : حلیم بادمجان کوبیده شده فوق را با کشک (به میزان لازم) مخلوط نموده و در صورت دلخواه برای چند دقیقه روی حرارت کم قرار دهید ،‌ سپس از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
سطح روى حلیم بادمجان را با نخود هاى پخته شده ، نعناع داغ ، پیاز تفت داده شده (طلایی رنگ) سیر تفت داده شده (طلایی رنگ) گردوی پودر شده ، پسته پودر شده ، محلول زعفران غلیظ و کشک و نیمه هاى گردو تزیین و سپس سرو نمایید.

نکته : خیلی ها از نخود ، عدس و لوبیا سفید هم استفاده میکنند